Üzihuzi- kitalálod mi ez? #értékesötletek
2017. október 16. írta: MajorZsuzsanna

Üzihuzi- kitalálod mi ez? #értékesötletek

Egy újabb kreatív, magyar ötlet megvalósításáról készítettünk interjút az Értékes Ötletek Blogon. Illyés Norberttel beszélgettünk. 

img_20171016_113715.jpg

Mi volt a legértékesebb ötleted?

Illyés Norbert, tulajdonos, Üzihuzi: Meg kell hagyni, ez amilyen könnyűnek ígérkező kérdés, egyben olyan nehéz is megválaszolni. Legértékesebb ötletnek mindig azt tartom, illetve tartottam, amin éppen gondolkodom, ami akkor megszületik a fejemben. Hiszen minden okkal történik, és akkor, ott abban a pillanatban is ez valaminek az okaként jött létre…

Ezek az ötletek legtöbbször valamilyen történésnek a hatására születnek. Egy inspiráció, ami általában belülről hat rám. Valami olyan történik, amin elgondolkodom, aztán ez ötletté alakul. Majd ez az ötlet igazi segítség az ekkor keletkező gondolatok átadására, annak tolmácsolására.

Mindezek mellett a legértékesebb ötletnek az Üzihuzi megalkotását tartom. Hiszen ez magában foglalja mindazokat a gondolatokat, amit az imént említettem.
ertekes_otletek_blogra_fotok.jpg

Hogyan építetted fel?

Az ötletet felépíteni, véghez vinni a kezdeti lendület ellenére mindig egy derék feladat. De nem panaszkodom, hiszen úgy gondolom, és a visszajelzések is arra engednek következtetni, hogy jó úton haladok.

Egy biztos! Az ötlet megvalósítása, annak felépítése állandó érzelmi hullámokkal jár. Ilyenkor célkeresztbe kerül, hogy miért is lesz ez jó…? Hogyan, mitől lesz ez jó másoknak? Miként tudja hasznosítani a vásárló, hogyan tudja ennek használatával szebbé tenni mások pillanatait? – és ez a motiváció kulcsa

Állandó rohanás, felületes beszélgetések,- csak, hogy egy-két jellemző dolgot  megemlítsek a mindennapokból. Talán közhely, de ebben a rohanó világban elengedhetetlen, sőt égetően fontos, hogy tudjuk, merjük kimutatni mit érzünk. Bátran merem állítani, hogy erre sokunknak szüksége van! Lenne!  Nem túlzás azt mondani, felemelő érzés azzal szembesülni, amikor tudja a másik, hogy törődünk vele, gondolunk rá. Ez az oka, hogy az Üzihuzi szlogen a jelenlegi alapokra lett helyezve.  A #nekemezrolad egy olyan szó, amit elsőre könnyű érzésekkel párosítani. Hiszen tudjuk, mindenkinek van #nekemezrólad érzése a társáról, a szeretteiről, barátairól.

ertekes_otletek_blogra_foto_nekemezrolad.jpg

Tehát az ötlet felépítésében mindvégig arra törekedtem, hogy egy olyan ajándékozási forma jelenjen meg a piacon, amit mi, mint ajándékozó, az egyediségünknek és a kreativitásunknak köszönhetően büszkén adhassunk át mindamellett, hogy ezzel hozzájáruljunk az ajándékozottunk egyéniségének a kifejezésében. Fontos tudni, bármi is szerepeljen az adott Üzihuzin, az aki kapja mindig emlékezni fog, hogy az neki készült, neki szól, róla szól…
img_20171016_122731.jpg

 

Milyen nagy álmod, terved van?

Álmokat, terveket szőni egy pohár finom, száraz bor mellett a legjobb. Enged kicsit elrugaszkodni, ad némi bátorságot.

Mivel nem vagyok szépségkirálynő alkat, na meg elég csekély az esély, hogy azzá váljak,(még, ha megtöbbszörözöm a poharak számát sem), ezért a világbékéről kár lenne beszélnem…

Minden esetre nem győzöm mindannak fontosságát ismételni, amit eddig is vallottam, mutassuk ki, ne féljünk átadni, mit érzünk!

Így nem nehéz kitalálni, hogy a vágyálmom az, hogy ez valóra váljon sok embernél, sokszor…nagyon sokszor. Természetesen az Üzihuzi segítségével.

img_20171016_121540.jpg

Mit tanácsolsz azoknak, akik most indulnak el az útjukon?

Nagy dolog lenne máris iránymutatást adni annak, aki most kezd bele az ötlete megvalósításába. Az oka, hogy ennek az utamnak én is az elején járok.

Ha ezt mégis meg kell, kellene tennem, akkor azt tanácsolnám mindenkinek, aki ebbe belefog: Legyen Küldetése! Álma!  Rendelkezzen konkrét elképzeléssel arról, hogyan tud a termékével, szolgáltatásával értéket adni. Ja, és nagyon fontos, hogy ezt szívből tegye, szeresse, amit csinál! Ha ezt betartja, könnyű lesz azzal az elvvel is azonosulni, amit én is a Mentoromtól, Biros Leventétől, az Online Márkabolt Alapítójától hoztam. „Mindig Többet adni!”

Meggyőződésem, hogy ez a titka, hogy az Üzihuzi műhelyében született darabok mindegyike csakis egy módon készülhet: Szeretettel! Illyés Norbert, tulajdonos, Üzihuzi

 

 

Major Zsuzsanna, újságíró

 

Likeold facebook oldalunkat! 

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr6112993182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása