Jön az Értékes Ötletek Média Platform #értékesötletek
2017. szeptember 13. írta: MajorZsuzsanna

Jön az Értékes Ötletek Média Platform #értékesötletek

Túl a százezer olvasón, és közeledve a félévfordulóhoz, lépünk egy nagyot. Megszületik a média platformunk, a blogról átköltöznek az interjúk, viszont sok, sok érdekesség marad azért itt is. Szeptember 16-án a Womanity Fesztivál Digitális Vállalkozónők kerekasztal beszélgetésén élesítem a Mutasd magad! menüpontot, ami lehetőséget ad bárkinek arra, hogy értékesen mutathassa meg magát!

comic-2340467_960_720.png

A Milliós Blog Projekt, mint üzleti valóságshow továbbra is pörög tovább itt a blogon. Viszont az Üzleti Blog Szoftvernek köszönhetően komolyabb, üzletibb formát kap az Értékes Ötletek Blog. Kinőttük magunkat. Ez a felület a terveim szerint az üzleti valóságshowt viszi tovább.

Az ötletgazdákat bemutató interjúk átkerülnek a média platform honlapjára. Az eddigi interjúk teljes verziói is a honlapon lesznek ezentúl. Itt is marad minden, az eddigi linkek elérhetőek maradnak, csak néhány tartalom kap egy tovább linket, az új oldalra.

Mi marad a blogon?

- show most go on! Jönnek új tartalmak!

- marad a közvetlen hangnem. A blog maga lesz az egyik hírcsatornája Értékes Ötletek Média Platformnak. 

- folyamatos friss tartalmak, hogy tovább erősítsük a felületeket, a híreket, a cikkeket, és az olvasószám növekedjen

 Ha van olyan ötleted, ami konkrétan arra vonatkozik, mi kerüljön még a blogra, írd meg nekem az info@majormedia.hu címre! 

Köszönöm, hogy velem vagytok! Nélkületek nem értünk volna el erre a szintre, ti éltetitek, és értetek van. A média mindenkié! 

A platform mindenki előtt nyitott, az eddigi munkám szellemiségében. Szeptember 16-án a Womanity Fesztivál Digitális Vállalkozónők kerekasztal beszélgetésén élesítem a Mutasd magad! menüpontot, ami lehetőséget ad bárkinek arra, hogy értékesen mutathassa meg magát!

21314338_1911369855783768_5975906045540230027_n.jpg

Facebook live bejelentkezésben te is követheted az élesítést! Itt jelezd, hogy nézed majd a liveot! 

Major Zsuzsanna, újságíró, Értékes Ötletek Média Platform tulajdonos

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr8912827150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása