Amikor az evés önmagában is egy élmény
2017. augusztus 30. írta: MajorZsuzsanna

Amikor az evés önmagában is egy élmény

Videóban hozzuk el nektek az Imre- család finomságait. Pontosabban azt az élményt és hangulatot, amit átélhettek, ha a Piactéri Hamburgeresnél esztek. nevtelen_15.png

Családdal, vagy anélkül, barátokkal, egyedül, a szerelmeddel, a szomszédoddal, vagy a haverokkal eszed, teljesen mindegy! A lényeg, hogy közben velünk vagytok. A Piactéri Hamburgeresnél az Imre- család minden hamburgert, szendvicset, minden menüt és tálat úgy állít össze, hogy igazi élmény legyen az elfogyasztása. 24 éves tapasztalatuk van ebben. Ez a videó a Makói Retro Fesztiválon készült. A kígyózó sorok, a vidáman falatozó emberek, a sürgés, forgás a sütőlapok mögött megteremtik azt az igazi hangulatot, amit akkor éltek át, amikor a Piactéri Hamburgeres ételeivel találkoztok. 

Most, hogy láttátok a  videót, olvassátok el a cikket is, amit róluk írtunk. Imre Tibor és felesége Imre Tiborné 24 évvel ezelőtt mindenüket kockára tették, hogy üzlethelyiséget tudjanak vásárolni egy kisvárosi piacon. Azóta már két helyen is árulják  bevált összetételű hamburgereiket és szendvicseiket. Szinte már az összes visszajáró vendéget ismerik, van aki már az unokájával megy falatozni hozzájuk. Itt olvashatjátok!

Major Zsuzsanna, kreatív újságíró

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr3012790768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása