10/6! A legolvasottabb cikkünk róla szól #milliósblog
2017. augusztus 29. írta: MajorZsuzsanna

10/6! A legolvasottabb cikkünk róla szól #milliósblog

Pintér Károly, Carlo azok között volt, akik azonnal csatlakoztak a projekthez. Azt mondta, azért, mert havi 10.000 forintnál sokkal többet költött eddig más jellegű reklámra, és őszintén, nem nagyon volt haszna. A róla szóló cikket viszont például nagyon sokan olvasták. 

A TOP cikkünk Pintér Károlyról szól, erre kattintottak eddig a legtöbben, és a mai napig folyamatosan megtalálják az olvasóink. Háromszor fosztották ki az üzleteit, de mindig újratöltötte. Pintér Károly az első vállalkozók között volt, akik órákat árultak, javítottak. Nagy szerelme az antik órák restaurálása, ami legalább 5 szakma tudását igényli egyszerre. Szerinte egy szép óra divatkellék, de az igazi emberi értékeket nem helyettesítheti semmilyen tárgy. 

Itt olvasható a teljes cikk!

Elérhetőség: 

Carlo Óraszalon

Makó, Széchenyi tér 8

carlowatch@gmail.com

http://www.lyoness.com/hu/cashback/hu-hu/205607-carlo-%C3%B3raszalon

 

Köszönet, hogy csatlakozott a Milliós Blog Projekthez! Naponta két újabb nevet hozok nyilvánosságra a támogatók közül. Kövesd a híreinket és a projekt alakulását!

További hírek a projektről itt.

Major Zsuzsanna, kreatív újságíró

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr9712788586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása