Milliót érnek az Értékes Ötletek! Kövesd az üzleti valóságshowt! #értékesötletek
2017. augusztus 14. írta: MajorZsuzsanna

Milliót érnek az Értékes Ötletek! Kövesd az üzleti valóságshowt! #értékesötletek

Egymillió forintot fogok összegyűjteni veletek. Elindítom életem második üzleti valóságshowját! 10 vállalkozót, szponzort, támogatót fogok gyűjteni, akik segítik az értékes ötletek felkutatását. Te is beszállhatsz! 20815101_2102062003141422_962774388_n.jpg

2017.08.14-én éjfélkor elstartol életem egyik legizgalmasabb kalandja! Egy hónapon belül egymillió forintot fogok összegyűjteni az Értékes Ötletek Blognak, hogy biztosítsam a stabil működést.

Mit jelent ez? 
10 olyan vállalkozót, magánszemélyt, kézművest, alkotót, művészt keresek, aki vállalja, hogy 10 hónapon át havi 10.000 forintért beszáll a Milliós Blog Projektbe.

Miért egymillió? 

Mert ez hírértékű, felkapod a fejed. Mert havi 100.000 forint 10 hónapon át egy stabil segítséget ad ahhoz, hogy cikkek készüljenek. 

Miért éri meg beszállni?

Mert minden ehhez kapcsolódó hírben szerepelnek a résztvevők. Külön cikket, felületet kapnak. Heti egy alkalommal kifejezetten az ő támogatásuknak köszönhetően készül egy anyag, amit fel is tüntetek majd. Állandó jelenlétet kapnak a blogon. Ezzel  megjelenést vásárolnak, miközben hozzájárulnak az értékes hírek közléséhez. Hasonlóan, mint itt.

Miért? 

Mert be akarom bizonyítani, hogy az értékes híradás fontos. Meg akarom mutatni, hogy milyen sok értékes ötlet van a világban, be akarok mutatni minél több olyan értékes ötletgazdát, aki már felépített valamit, vagy csak most vág bele a vállalkozása felépítésébe. Tehát cikkeket írok a blogra. 

Milyen blogra? 

http://ertekesotletek.blog.hu

Mi a blog célja? 

Az Értékes Ötletek az embert helyezi az interjú középpontjába, és így hozza kapcsolatba a terméket vagy szolgáltatást a vevővel. Online portfóliónk célja, hogy bemutassa az értékes ötleteket, és rajtuk keresztül az ötletgazdákat. 

Rengeteg olyan szolgáltatás, tevékenység, munka van, ami nem kap elég figyelmet a hatalmas médiazajban. Mi online megjelenést biztosítunk azoknak, akikről

  • nem szólnak a hírek
  • nem született ilyen megközelítésben cikk vagy videó
  • érdemes beszélni, olvasni
  • minél több embernek tudnia kell.

 

Miért izgalmas ez? 

Mert egy üzleti valóságshow is egyben ez az egész! Információkat kapsz róla, hogyan áll a projekt, mi történt benne, hogyan haladok. Nincs semmi forgatókönyv, nincs semmi kamu. Minden siker és bukás blogolva lesz. Ha kell videóban, ha kell szövegben, facebookon a majormedia.hu facebook oldalán, youtube csatornáján. Blogon pedig ITT. 

Hiszem, hogy képes vagyok bebizonyítani azt is, hogy az értékes hírközlés lehet érdekes is, lehet egy közös támogatandó cél, amit sokan segítenek. Igényt akarok teremteni az értékes hírekre. Meg akarom mutatni az értékes ötleteket. 

Hiszem, hogy a nulláról fel lehet építeni egy ilyen projektet, szorgalommal, elszántsággal, szakmai hozzáértéssel, folyamatos tanulással. Hiszem, hogy ti is kedvet kaptok ez alapján ahhoz, hogy végre higgyetek magatokban, a blogotokban, a tudásotokban, és ne féljetek megmutatni magatokat!

Miért kövesd a híradásaimat?

- mert te is tanulhatsz belőle, ráadásul ingyen!

- mert valami értekeset kapsz

- mert ilyet még senki sem csinált

- mert ezzel támogatod a projekt népszerűsítését.

 Ha szeretnél beszállni, írj nekem az info@majormedia.hu email címre! 

Major Zsuzsanna, újságíró, blogger, üzleti valóságshow résztvevő

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr9412747746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása