Kefír: Mindig előre! #értékesötletek
2017. július 24. írta: MajorZsuzsanna

Kefír: Mindig előre! #értékesötletek

Kecskés Tibor tanácsai azoknak, akik most vágnak bele valamibe! 

A blogban időről, időre megkérdezünk sztárokat arról, ők mit tanácsolnak azoknak, akik most indulnak el az útjukon. Kefír és Szamóca a kilencvenes évek  V-Tech nevű popformációjának tagjai voltak. 1993- 2005 között zenéltek együtt. Slágereiket a mai napig sokan kívülről tudják. 

20292159_1876253136028758_1631420183_n.jpg

Fotó: Vas Szilveszter

 

Mit javasolsz azoknak, akik most kezdik el megvalósítani az álmaikat?

 

Ha valakinek vannak álmai, az már nagyon jó. Álmodja tovább, amit elképzelt, és valósítsa meg! Itt van a saját példánk: 13-14 évesen kezdtük el, és 18 évesek voltunk, amikor az első lemezszerződést aláírtuk. Hallottunk egy interjút, ami az  Animal Cannibals-szel készült,  azt mondták, hogy ők is több éven keresztül keményen próbálkoztak, amíg befutottak.

Kicsit el is keseredtünk, hogy: Úristen, akkor még ránk is vár legalább 5 év, mire elérhetünk valamit.?! És így is lett, vannak utak amiket végig  kell járni, végig kell küzdeni. Azt tanácsolom, hogy soha ne add fel! Mindig előre, és tudd, minden kudarc előre visz! Kecskés Tibor, énekes

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr5312684085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása