Hévizi álomhétvége céltudatos nőknek
2017. június 23. írta: MajorZsuzsanna

Hévizi álomhétvége céltudatos nőknek

Fürdőzés a tavirózsák között, inspiráló tréning Rakovics Éva emberismerővel, és egy lelkes, céltudatos vállalkozó kedvű női közösség - ez várja a Womanity Tour utazófesztivál nyári állomásának résztvevőit. Milyen a háromnapos motiváló feltöltődés, egy exkluzív hétvége keretében Hévíz legújabb négycsillagos szállodájában? Ki fogom próbálni!

tourmagazin35.jpg

Ez egy izgalmas hétvégéről szóló tudósítássorozat beharangozó anyaga. Az a megtiszteltetés ért, hogy meghívást kaptam a Womanity Tour 2017 nyári programjára.  Czagány Alexandra, főszervezőt arról kérdeztem, miért éppen engem választottak, ki,  és megkértem arra is, hogy mutassa be egy kicsit nekünk ezt a tourt.
fashion-1478810_960_720.jpg
A Womanity Magazin, aminek értékes ötletéről itt is olvashattatok életre hívta utazófesztiválját. A WOMANITY TOUR 2017 programsorozaton  kiscsoportos utazásokon elevenednek meg a reklámok, mégpedig egyszeri, kivételes árakon.
bonvitalfokep.jpg
Csodaszép helyeken a résztvevők maguk tesztelhetik a legnépszerűbb márkákat, szakemberekkel,  hiteles közelségben. Tréningekkel, márkaajándékokkal, szépségszolgáltatásokkal teszik az egyedülálló élményt gazdagabbá. 2017. 07. 14-16 között  a Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz**** szállodából tudósítok majd nektek a túráról, az élményeimről. 

tour1-1200x520.jpg

Miért engem választottatok arra, hogy bloggerként részt vehessek veletek ezen a túrán? 

Az influencerek könnyen esnek abba a „hibába”, hogy nincs valódi mondanivalójuk, mégis beszélnek, mégpedig igen nagy közönségnek. Tartalom nélküli üres mondatok, felületes témák és felszínes marketing. Nem egyszerű olyan bloggereket, vloggereket találni, akik színvonalas tartalommal töltik be az online teret és értékes, előremutató témákat vetnek fel. A Womanity projektek koncepciójába pedig csakis ilyen együttműködések illenek. Ha találunk ilyen tartalomgyártót, örömmel látjuk a programjainkon, mert van dolgunk egymással. Ráadásul nagyon örülök, hogy éppen otthonról láthatunk vendégül egy ilyen bloggert.
tourmagazin23.jpg
Miért lesz különleges ez a tour ?
A Womanity Tour-ok lényege, hogy több százezer forint értékű utazásokon vehetnek részt a jelentkezők néhány tízezer forintért, vagyis töredékéért annak az árnak, amennyit külön-külön költenének a szállodára, turisztikai programra, szépség-,és egészségkezelésekre, vagy népszerű márkák termékeire/szolgáltatásaira.
tourmagazin12.jpg
Ez egy olyan komplex utazásélmény, ami nem arról szól, hogy egy rakás pénzt befizetünk egy hotelbe, ahol aztán további rakás pénzt el kell költeni ételre, italra, programokra, hogy teljes legyen a nyaralás élmény. Ez a lehetőség mindent tartalmaz, ami egy valódi testi-lelki-szellemi megújuláshoz kell, és még annál is többet. A júliusi utazás külön esszenciája, hogy Hévíz legújabb négycsillagos szállodájába szervezzük, a világ legnagyobb biológiailag aktív, természetes termáltavától 100 méterre. A résztvevői létszám limitált.
tourmagazin24.jpg

Ide kattintva is jelentkezhettek! 

Facebook-esemény: 

Információ: info@womanityfesztival.hu, +36203404510

A tudósításokat a blog Womanity Tour 2017 fül alatt olvashatjátok majd, de jövök még friss hírekkel. Likeoljátok a facebook oldalunkat is, hogy ne maradjatok le semmiről! 

Major Zsuzsanna, majormedia.hu

Likeold facebook oldalunkat! 

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr10012615277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása