Folyamatos figyelem tőletek
2017. június 05. írta: MajorZsuzsanna

Folyamatos figyelem tőletek

Június első hetének összefoglalója annyira pezsdítő, mint a témák, amikről írtunk. 

index.png

Míg a hetet Tandi Flóra határtalan anyagával indítottuk, a májusi összefoglaló után átcsaptunk a metálba a Shivával. A gasztrometál ötlete zseniális, alig várjuk, hogy hozzunk még híreket a srácokról.  Nem csak nekünk tetszett a téma, az Index2 is úgy gondolta, kiteszi az anyagai közé. 

Még sosem volt olyan hetünk, hogy szinte folyamatosan láthatóak voltunk az Index2-n. A Márkról szóló anyagunkkal ez megvalósult. Nagyon szorítunk neki, és reméljük minél többen felfigyelnek rá, írnak róla, és összejöhet a nagy álma is: a jogosítvány. 

Mihály Zoltán interjúját rengetegen osztottátok, nem véletlen, nagyon izgalmas és őszinte út az övék, sok értékes üzenettel. 

Jöjjön az összefoglaló:

- Index2 megjelenések

- külön büszkeség az ezres vagy afölötti cikkenkénti átlagos olvasottság 

- egyetlen forintot nem költöttünk még hirdetésre, vagyis az olvasottságot a blogra azok hozzák, akik facebookon osztják a cikkeket. Zseniális, fantasztikus, hatalmas taps nektek!

- 43.000 fölötti olvasottságot értünk el

 

- megjelent az első profi videós anyag is az egyik cikkünkben, mert a Szent Gellért Borház és Vendégfogadó kisfilmje, amit Puszta Zoltán készített nálunk debütálhatott. Köszönjük!

- ígéretet kaptunk angol és román nyelvű cikkekre

- dolgozunk egy komolyabb struktúrán, aminek méginkább a részese lehet bárki. 

 

Köszönet nektek! Olvassatok, osszatok minél több értékes ötletet, mert így segítetek abban, hogy sokan halljanak róluk. 

Major Zsuzsanna, majormedia.hu

 

Likeold facebook oldalunkat! 

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr2112565235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása