Az első hónapunk mérlege #értékesötletek
2017. április 30. írta: MajorZsuzsanna

Az első hónapunk mérlege #értékesötletek

Eddig is azt vallottuk, hogy nincsenek határok, legfőképpen, ha értékekről beszélünk, indulásunk negyedik hetében nemzetközi blog lettünk. A heti összefoglalónk, egyben az első hónap mérlege is. 

giphy_2.gif

Az Értékes Ötletek interjúsorozat, a blog indulásának első hetében fergeteges lendületet kapott. Az mondtuk, már az első héten elértük azt a célt, amit kitűztünk, mind népszerűségben, mind olvasottság számban. 

Az elmúlt egy hónapban olyan széleskörűen öleltük fel az értékes ötleteket, amennyire csak tudtuk, ebben nagyon jó partnereink voltak az interjúalanyok és azok, akik osztották a cikkeket, likolták az oldalt, vagy csak beszéltek rólunk. 

17778635_1456217307783055_2139951572_o.jpg

A Corináról szóló anyagunk nagyon népszerű volt. Itt olvashatod!


Ezen a héten írtunk a 75 éves Kati néniről, aki imádja a vállalkozását, és a mai napig aktívan dolgozik, nagyon hasznos tanácsokat adott. Megmutattuk Palit, az Iron Mant, aki önellátó gazdaságot álmodott meg. Nagyon inspiratív. Anikó olyan álmáról mesélt, ami most bontakozik ki a Cseresznyéskert Ötlettárban, aminek már a neve is szuper.

giphy_1_1.gif

És, akivel átléptünk minden határt, nem volt más, mint Theo, a zsombolyai magyar fotós. Az ő cikke román fordításban is felkerül az oldalra. Ezzel máris, az első hónapban megvalósult az egyik legnagyobb álmunk: határtalanul dolgozni. A hetet pedig egy egyetemistáktól hozott értékes ötlet indította: beszámoltunk a mobil app fejlesztésükről.

Elkészítettük azt az online térképet, amin megmutatjuk azokat a helyeket, ahol élnek az interjúalanyaink. 

Összefoglaló:

- 4 hét

- 35 cikk 

- több mint 26.000 lapletöltés a blogon

- 464 likeoló a facebook oldalunkon

- Index főoldal, Index2 címlap és Index2 megjelenés

- 38 834 facebook elérés

Építkezünk, fejlesztünk, ez csak a kezdet! Köszi, hogy velünk vagy! Építsünk együtt tovább mindent!

Major Zsuzsanna, majormedia.hu

Likeold facebook oldalunkat! 

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr6012468795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása