Szeretettermékek a Herbatea Manufaktúra gyógyító kincsei #értékesötletek
2017. április 21. írta: MajorZsuzsanna

Szeretettermékek a Herbatea Manufaktúra gyógyító kincsei #értékesötletek

A Herbatea Manufaktúra egy igazi családi biznisz, az ötletgazda Ulicsák Tamás alapító, tulajdonos mellett felesége és gyermekei is részesei a vállalkozás sikerének. Minden egyes terméket úgy állítanak össze, mintha saját maguknak készítenék. A Kárpát- medencében honos, bizonyítottan jótékony hatású, válogatott gyógynövényekből készült mézek, teák, szörpök finomak és egészségesek. Értékes Ötletek interjúsorozatunk aktuális részében Ulicsák Tamással beszélgettünk. 

mi_a_herbatea.jpg

PR CIKK/REKLÁM/HIRDETÉS

Mi volt a legértékesebb ötletetek?

Ulicsák Tamás, alapító, Herbatea Manufaktúra Kft.: Meglátásom szerint, az az értékes ötlet, amit megvalósít az ember. Mindenkiben kavarognak értékes hasznos ötletek, csak az élet viszontagságai, kényelmei nem engedik kibontakozni azokat. Szerencsésnek mondhatom magamat, hogy álmaimnak élhetek, és a gyógynövények között tölthetem napjaimat a természetben.

img_6226.jpg

Hogyan építettétek fel ezt?

Több kanyar vezetett ide, voltam külföldön a fél világot bejárva, de nem ragadtam ott valahogy, mindig húzott haza a magyarságtudatom. Budapesten egy étteremlánc igazgatójaként dolgoztam, amikor kiköltöztünk a Börzsönybe egy zsákfaluba. Hamar beláttam, hogy a természetközeli élet kedvesebb a számomra, mint a budapesti rohanás. Az új munkahelyem a Börzsöny lett. Sétálva, napsütésben, gyógynövényeket szedni, erre vágytam. ...de hogyan lett ebből vállalkozás?
img_5902.jpg
A kezdeti saját szedést, ültetvények alapításával majd kollégák felvételével tudtuk növelni. Büszkék vagyunk arra, hogy most már közel száz kolléga segít a gyűjtésben alkalmi jelleggel.  Mint minden termelő gyártó vállalkozásnak az értékesítés a legfontosabb és legnehezebb kihívás. Értékesíteni, kézműves vásárokon, gasztro kiállításokon, viszonteladókon keresztül tudunk. Sok hálával tartozunk azoknak a vevőknek, akik hittek bennünk és támogattak munkánkban, szájról szájra terjedtek termékeink jótékony tulajdonságáról a hírek. Nagy segítségemre van feleségem aki biztos háttért nyújt az adminisztráció, jogszabály, könyvelés kavalkádjában.

immunerosito_csomag.jpg

Mit tanácsoltok másoknak, akik most indulnak el az útjukon?

Közhelyesnek hangzik, de az álmokat meg kell élni, túl rövid ez az élet, hogy olyan dolgot tegyünk amit nem szeretünk. Mindig vannak kétkedők, sopánkodók, akik elgáncsolni szeretnének és irigyelik sikereidet. Amit Ők nem tudnak, vagy nem akarnak tudni, hogyan kell alázattal, kitartással mínusz 15 fokban szemembe hófúvással gyógynövényteát árulni az utcán, a Mangalica fesztiválon. Ha tanácsot lehetne adni, talán csak ennyit: befektetett munka nélkül, nincs siker. Ulicsák Tamás, alapító, Herbatea Manufaktúra Kft.

Milyen terveitek, álmaitok vannak még? 

 
Nagy álmom alternatív választást adni a vevőknek, ha élelmiszert keresnek. Olyan termékeket szeretnénk gyártani a jövőben, ami megtalálható lesz sok háztartásban, ahol fontos a jó minőség és az alapanyagok eredete. 
Elérhetőség:
Herbatea Manufaktúra Kft.
2624 Szokolya Hársfa utca 9
www.herbatea-manufaktura.hu
Skype: szokolya1
Ha tetszett a cikk, likeold facebook oldalunkat! :)
Major Zsuzsanna, majormedia.hu

Likeold facebook oldalunkat! 

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr8112442987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása