Magyar spártaiak, akiknek a nyílt terep az edzőtermük #értékesötletek
2018. január 03. írta: MajorZsuzsanna

Magyar spártaiak, akiknek a nyílt terep az edzőtermük #értékesötletek

Fájni fog, és fáradt leszel. Viszont megváltozik az életed. Semmi por, semmi extra cucc, csak te és az edzés. Meg tudod csinálni. Számoljunk le a parasztvakítással!

port05.jpg

"Túl egyszerű azt mondani, hogy az emberek lusták mozogni, lusták gondolkodni, és lusták arra is hogy éljenek. Ehhez bátorság kell, de ezt senki sem tanította meg nekik. Dolgoznak fizetésért, abból eltengődnek, és mindennemű szabadságvágyuk, kreativitásuk el van nyomva. Félnek a kudarctól. Persze, hiszen saját tükörképükkel sem mernek őszinték lenni. "- foglalta össze Kovács Arnold személyi edző, a S.W.A.T. Fitness Team vezetője szerinte mi a legfőbb oka annak, hogy nem merjük a saját kezünkbe venni az irányítást.

26112167_1886917434670288_5762837843212836491_n.jpg

Arnold ezt vallja: "Tanulj meg boldog lenni alkohol nélkül. Beszélgetni okostelefon nélkül. Álmodni drogok nélkül. Nevetni szelfi nélkül. Szeretni elvárások nélkül. A SWAT Training Method a lélekkel és elvekkel rendelkező gyakorlati pszichológia - Neked megalkotva, ahol a távolság közted és a természet között eltűnik. Ahol nemcsak a fák nőnek, hanem a lelked is.

Nagyon szeretném vonzóvá tenni az általam egészségesnek mondott életet szemben azzal, amit a fitneszipar dömping diktál ezerrel a népnek. Azt gondolom, hogy ez parasztvakítás. Egészségesen élni és fittnek lenni sokkal egyszerűbb, könnyebb és olcsóbb is mint ahogy azt az emberek elképzelik.
Hogyan lehetne felnyitni a szemüket? Ösztökélni arra, hogy merjenek dönteni, és a kudarc lehetősége ellenére változtatni? Miért vonzóbb egy gym a szabadtéri edzéssel szemben? Miért van az, hogy csak a kigyúrt testépítő a sikeres, a sportember, az edző, a szakember, a hiteles és a vonzó?"
port06.jpg

Sokan kezdik teljesíthetetlen fogadalmakkal az új évet. Mindenki szebb, jobb, okosabb akar lenni. Azonban létezik egy olyan 30 napos kihívás, ami kemény edzéssel formába hoz. Nem csak testileg, lelkileg is. Képzeld el, hogy simán le tudod győzni a határaidat, hogy le tudsz futni 8 kilométert, erős vagy és magabiztos, fel tudsz mászni bárhova, meg tudsz emelni egy farönköt is, és ez egyáltalán nem gond, mert ezt meg tudod tenni minden nap. 

port04.jpg

 

"Kizárólag a szabadtéri edzésekben hiszünk, amit sajátos életszemléletemmel fűszerezve hozzáadva egy pszichés és mentális tréninget is adok, így lesz sikeres a 30 NAP! életmódváltó programom, mert az ügyfél gondolkodásán, az önmagához és a világhoz, valamint a testedzéshez fűződő érzelmi állapotán kell változtatnunk. E nélkül kudarccal végződik az életmódváltás szinte minden esetben."
Arnoldék felkészültek. A 30 napos program mellett, 7 napos tréningek is vannak, és azoknak is tudnak segíteni, akik mondjuk katonai, vagy rendőr pályára készülnek. De nem csak tréningekre lehet jelentkezni, hanem személyi edzés is van náluk, elköteleződés esetén még kedvezőbb áron. 

"Katona vagy rendőr szeretnél lenni? Fizikai alkalmassági vizsgára készülsz?  Gondot okoz adott idő alatt előírt számú szabályos fekvőtámaszt teljesíteni?  A Cooper-teszt teljesítése is problémás? Ugyanis ezekre is segítenek felkészülni és teljesíteni az előírásokat. Aktív állományban lévőknek teljesítményük növelésére, állóképességük fejlesztésére is megfelelő program" -összegezte az edző.
Kattintsatok a honlapjukra, és nézzétek meg, milyen ajánlataik vannak rátok szabva! Legyetek kemények, és irány az igazi terep!

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr8613545231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása