Kati az egészséges és szép körmök mestere #értékesötletek
2017. szeptember 21. írta: MajorZsuzsanna

Kati az egészséges és szép körmök mestere #értékesötletek

Kati hét éve kezdett el kéz- és lábápolással, műköröm építéssel foglalkozni. Szeret segíteni az emberek hétköznapi problémáin, azt vallja, a legfontosabb az egészséges, elégedett vendég, aki pihenhet is kicsit a kezei között. 

img_0137.JPG

PR CIKK/REKLÁM/HIRDETÉS

Mi volt a legértékesebb ötleted?

Szabó Lászlóné Kati, gyógypedikűr szakoktató, Kati Szalon: Korábban könyvelő voltam, a gyerekek megérkezése után úgy gondoltam, hogy olyan elfoglaltságot szeretnék keresni, amiben többet tudok társalogni az emberekkel, és nem annyira magányos, mint a billentyűzet ütögetése. Ezért 7 évvel ezelőtt elvégeztem a kéz- és lábápoló, műkörömépítő szakmát, csatoltam hozzá a fodrászatot, és elindultam ezen az úton, illetve sokan ismerhetnek arcfestőként, csillámtetoválóként és hennafestőként, hiszen a városi és környékbeli rendezvényeken találkozhattak velem, velünk, a gyerekeim is besegítenek ebbe a tevékenységbe. Rendezvényekre, szülinapokra kitelepülök és átvarázsolom a gyerekeket! 

Az évek során egyre inkább a lábápolás irányába terelődött a tevékenységem, a szép körmök készítése mellett. Megszerettem nagyon azt, hogy segítek az embereken. Enyhítem a fájdalmukat, minőségibb életet élhetnek. Jelmondatom, hogy: nincs kezelhetetlen eset! Gyűjtsenek bátorságot és keressenek fel a problémáikkal!

Tévhitet szeretnék eloszlatni miszerint a gyógypedikűr vérzik, vágunk és mindig fájdalmas! Az általam kifejlesztett technológia a biztosíték arra, hogy a vendégeim nem szenvednek a kezelések alatt! Sőt vannak vidám pillanatok, hiszen a kellemes masszázs alatt érintek „kacagó pontokat” is.

generations-462134_960_720.jpg

A lábunk legalább annyira fontos, és annyi figyelmet igényel, mint bármelyik testrészünk. Csecsemőkortól kezdve egész életünk során figyelemre van szüksége. A pici babák körmeinek vágása nagyon óvatos munka, szoktak is az anyukák aggódni miatta, pedig fontos, nehogy  sérülés érje a körömágyat, helyesen legyenek vágva  a pici körmöcskék.

new-born-baby-1863964_960_720.jpg

Csecsemők kisgyermekek körmének ápolásával is fordulhatnak hozzám bizalommal, és mindig lapul a csoda dobozomban egy kis meglepetés az apró vendégeimnek! Amikor talpra állnak, a járáskor sem közömbös, milyen érzés tölti el őket, egy visszanőtt köröm fájdalmas negatív élményt okozhat, akár torzulhatnak is a lépések, rossz járás, tartás alakulhat ki.

 

Később felnőttként is, egy rosszul választott lábbeli, a munkában hordott acélbetétes bakancs, gumicsizma, edzés, sportolás közben a fokozott terhelés bőrkeményedés majd tyúkszem, illetve mély, fájdalmas repedés kialakulását okozhatja.

Gyakori probléma a benőtt köröm, ami minden korosztályt érinthet. Fertőződés és elhanyagolás miatt akár csonkoláshoz is vezethet. Erre is megoldást tudok nyújtani, fájdalommentes kezeléssel, a körmök növekedésének szabályozásával, személyre szabott kezelésekkel.

feet-492549_960_720.jpg

Érdekes tény, hogy az emberek jelentős része nem tudja, hogy körömgombája van. Nem kell szégyellni, bármilyen elváltozást észlelnek, keressenek fel. Érdemes időben eljönni hozzám, a fertőződés  mértékétől függően kezelhető a probléma.   Nagyon igaz ebben az esetben is, hogy nincs reménytelen eset.

Speciális ápolást igényelnek a diabéteszes lábak, érzékenységüknél fogva. Súlyos balesetek történhetnek a szakszerűtlen kezelésük miatt.

Másik nagy probléma a körömrágás. A bacilusok 90 százaléka a kezünkön van, ezért sem egészséges, a mellett, hogy nem szép, és sérüléseket okoz a bőrön, a körömlemezeken. Fertőzéseket vihetünk be a szervezetünkbe,  több okból sem jó. Erre megoldás az az új technika, amit használok. Kamaszok, gyerekek, férfiak, nők is jöhetnek hozzám, le tudom őket szoktatni  a körömrágásról.  Ezzel a technikával készített köröm egészséges lesz, nem lehet lerágni, kálciummal és e vitaminnal dúsított, segíti a körömnövekedést. Kiegészítő krém csökkenti a gyulladást.

nail-art-2688565_960_720.jpg

Műkörmöket is készítek, új technikával, ami Amerikából  jutott el Magyarországra. Hosszút, rövidet, mindenképp olyat, ami tartós, esztétikus, és a viselője jól érzi magát vele. Minimális csiszolást igényel az elkészítése,  UV lámpa nélkül hosszantartó, magas fényű,rugalmas, nem színeződik el. Repedés és törés, valamint levegősödés mentes. Nincs erős szaga a készítés során, kíméli a körömágyat, oldható, nagyon kis mértékben igényel csiszolást. Magas tartós fényű, és ezek mellett kalciummal és E vitaminnal dúsított anyagból készül. FONTOS, hogy mindössze 45 perc az elkészítési ideje! Igazán a mai nőknek szóló technológia! Próbálják ki a NuGenesis, új generációs műkörmöket!

sandals-932756_960_720.jpg

Az idők során kialakultak ezek a tapasztalatok, nagyon szeretek ezzel foglalkozni. Érezni, hogy segíthetek. Először az otthonomnál nyitottam üzletet, majd hamar egy másikat az SZTK-val szemben, a Kálvária utca 1. szám alatt. Ez közelebb van a város mozgalmasabb részéhez.

A fájdalom enyhítése mellett azt is szeretem, hogy egészségesebbé tehetem a vendégeimet. Nálam mindig először a probléma gyökerét kezeljük, az egészség az első, azután szépen, esztétikussá alakítom a látványt. Mindent folyamatosan fertőtlenítek, minőségi anyagokkal dolgozok, közöttük olyanokkal, amiket én magam fejlesztettem.

nail-art-2688470_960_720.jpg

Arra is tudok javaslatot adni, hogy otthon mivel ápolják a lábukat és mivel őrizzék meg az egészségüket. Segítségemre vannak ebben az AVON termékei és a Forever Living aloe verás készítményei melyek segítségével megoldhatják problémáikat, és még egy kis plusz jövedelemhez is jutnak, ami idővel nem mellékes, hiszen mindkét termék forgalmazásához és hálózatépítéshez  munkatársakat keresek.

A legfontosabb az elégedett  egészséges, vendég, aki egy kicsit ki is piheni magát nálam. Egymásnak ajánlanak az vendégeim, ez nagyon jó érzés!

girl-524141_960_720.jpg

Milyen nagy álmod van?

Fejleszteni szeretném az üzletet, bővíteni a vendégkört, és a szolgáltatásokat, meglévő igényekre alapozva.   E mellett otthon is dolgozom. A családom mindenben támogat, a férjemnek nagyon sokat köszönhetek, besegít az otthoni „földi, családanyás„  feladatokba.  Két gyermekem van: Martinom a Keriben kilencedikes mechatronikus, Elvirám hatodikos a Szignumban leendő állatorvos. Őket is a kezdetekről arra neveltük, hogy önállóak, rugalmasak legyenek, és nyitottak a lehetőségekre, és aknázzák is ki azokat.

Nekünk, vállalkozónőknek a második műszak a család, bármit is csinálunk. Egyszerre kell dolgozó nőnek, anyának, feleségnek, háziasszonynak lennünk, ez sok szerep, és nagy segítség egy megértő, szerető család, aki segít ebben. Nekünk pedig időt kell szakítanunk néha arra, hogy csakis velük lehessünk.

composition-1837242_960_720.jpg

Mit tanácsolsz azoknak, akik most indulnak el az útjukon?

Legyen egy céljuk, amit meg akarnak valósítani, mérlegeljék a lehetőségeiket, anyagit, emberit egyaránt, és ne veszítsék el a lelkesedésüket, a kudarcok és nemek hallatára. Mindig vannak rosszabb, és jobb időszakok ahogyan az életben az üzletben is. Szakítsanak időt a pihenésre és a továbbképzésre is. Szabó Lászlóné Kati, gyógypedikűr szakoktató, Kati Szalon

Elérhetőségek:

Makó Kálvária u.1

katiszalonmako@gmail.com

+36 30 4083074

www.katipedi.5mp.eu

 

Major Zsuzsanna, újságíró

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr4612884200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása