Hozom az újabb neveket a Milliós Blog Projektből! #milliosblog
2017. augusztus 27. írta: MajorZsuzsanna

Hozom az újabb neveket a Milliós Blog Projektből! #milliosblog

Egymillió forint, 10 szponzor, 10 hónap. Erről szól a projekt. Az első nevet már hoztam. Kicsit felpörögnek az események. Jön a második név. 

20819188_1000550613421040_4327616831066372006_o.jpg

Kezdő vállalkozókként három dologban vagyunk biztosak: a tudásunkban, abban, hogy állandóan kiemelkedő minőségű terméket kell kiadnunk a kezeink közül, valamint abban, hogy egy cégnek követve az aktuális trendeket folyamatosan jelen kell lenni a virtuális térben - a közösségi média széleskörű felhasználásával. Az első kettőt magunk is meg tudjuk valósítani, a célcsoportok internetes eléréséhez pedig olyan szakembert választunk, aki lelkesen, önmagát folyamatosan fejlesztve nyújt nekünk segítséget ebben! Verebes Istvánné, vállalkozó

Ezért támogatja az Anna Falatozó a blogot, a Milliós Blog projekt részeként. Történetükről írtunk az oldalon. Évi mama 28 éve süt, főz szeretettel. Augusztus 18-án a család megnyitotta az Anna Falatozót, ami régi álmuk volt. Modernebb köntösben gondolták újra a házias finomságokat. Vasalt szendvics, pörköltek és gulyások, rántott és töltött húsok, sültek és friss saláták is készülnek náluk. Itt olvashatjátok a teljes cikket. 

 

Elérhetőség:

http://www.facebook.com/annafalatozo/

Highlights info row image
(70) 459 4462

 

Köszönet nekik, hogy csatlakoztak a Milliós Blog Projekthez! Naponta nem csak egy, hanem két újabb nevet hozunk nyilvánosságra a támogatók közül. Kövesd a híreinket és a projekt alakulását!

További hírek a projektről itt.

Major Zsuzsanna, kreatív újságíró

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr1912783236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása