50.000 kattintás! Köszönjük! #értékesötletek
2017. június 20. írta: MajorZsuzsanna

50.000 kattintás! Köszönjük! #értékesötletek

2017 április elsején indultunk, június 20-án átléptük az ötvenezres kattintásszámot, ez nincs 3 hónap. Az első negyedévünk tele volt tapasztalással, és mindent az ötletgazdák és az olvasók igényeire szabva alakítottunk folyamatosan. Így formálódott közösségünk. Hatalmas köszönet nektek! Cserébe több újítással készülök.rock-1573133_340.jpg

Köszönet az álmodozóknak, akik mindvégig követik a kitűzött célt. Köszönet a vállalkozó kedvűeknek, a bátraknak, akik nem félnek belevágni újra és újra. Köszönet a kezdőknek, akik mindig lesznek, és köszönet a haladóknak, akik nem félnek újra kezdők lenni, ha kell.

Köszönet a zseniknek, a tutiknak, a gazdagoknak, a szegényeknek, a törekvőeknek, a példamutatóaknak, a kitartóaknak. Azoknak, akik csak úgy teszik a dolgukat, és azoknak, akik utálják a kategóriákat. Köszönet az anyukáknak, apukáknak, a fiataloknak, a gimiseknek, az időseknek, köszönet neked!

Amiért inspirálsz, amiért mesélsz, amiért nyilatkozol, amiért meg mered mutatni: ez vagyok én!

Köszönet az álmaitokért, hogy veletek együtt mindannyian álmodhatunk, hogy kitarthatunk, hogy érezhetjük: mindig van értelme. Köszönet, hogy láthatatlanul fogjuk egymás kezét, mert mindannyian jobbak akarunk lenni. Köszönet az értékes ötletekért.

backpack-1482611_960_720.jpg

Egyévnyi tapasztalat a majormedia.hu-val, és több blog, vlog, facebook oldal működésének segítése. Ennyi volt mögöttem, amikor elindítottam az Értékes Ötletek blogot. A cél szinte rögtön teljesült: értékes ötleteket, embereket, igazi álmokat és sztorikat megmutatni. Sokaktól kaptam segítséget, biztatást és inspirációt, marketingesekkel, újságírókkal, vállalkozásfejlesztési szakemberekkel, és több vállalkozóval is beszéltem arról, mit, hogyan csinálok, nekik milyen meglátásaik vannak. Sokan adtak hozzá vagy vettek el az eredeti elképzeléshez képest, amit köszönök. A lényeg, hogy tényleg minden az ötletgazdákkal és veletek, olvasókkal, a facebook közösségünkkel alakult. 

lamps-1030901_960_720.jpg

Minden megosztás egy újabb lehetőség arra, hogy többen olvassanak bennünket. 

Országos és határontúli anyagaink is voltak, lesznek is. A lehető legszélesebb módon öleltük fel az ötletgazdákat: vállalkozók, frissen indult vállalkozókedvűek, több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek, kézművesek, iparművészek, alkotók, írók, költők, fotósok, drónosok, modellek, bloggerek és vloggerek, sztárok és hétköznapi emberek, igazi történeteit olvashattátok. Tényleg határtalan módon álltunk a sztorikhoz, és ez így lesz ezentúl is. 

social-1206603_960_720.png

 Mi változik?

- naponta több, rendszeres posztunk lesz facebookon, amiben tudatosan közlünk értékes híreket

- napi minimum két blogbejegyzés

- bővül a szolgáltatáspaletta- ez még titok- :)

- több lehetőség az ötletgazdáknak a bemutatkozásra

- személyesebbé és közvetlenebbé tesszük a blogot. ;)

Komolyan gondoljuk, hogy új médiacélt valósítunk meg veletek együtt: az értékes hírek közlését.

rock-1771913_340.jpg

Miért érdemes megjelenni nálunk?

- mert egy pozitív, osztható hír készül a vállalkozásodról, a tevékenységről, amit végzel

- mert így több helyről rád találnak online

- mert a legjobb ár/érték arányban tudod kihasználni a legmodernebb hírközlési csatornákat

- mert nekünk igazi közösségünk van, akik figyelnek, olvasnak bennünket és szeretettel osztják meg másokkal is az anyagainkat

- mert nem ismerünk lehetetlent, nem hisszük el azt, hogy nem tudod, mert hiszünk benned, és ezért segítünk megmutatni magad!

Hatalmas köszönettel tartozom, tartozunk nektek! Köszönjük!

Major Zsuzsanna, majormedia.hu

Likeold facebook oldalunkat! 

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr3112609663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása