Major Zsuzsanna hírmenedzser vagyok.

értékes ötletek blog

értékes ötletek blog

A hely Balatonlellén, ahol makóiak találkoznak #értékesötletek

2020. augusztus 02. - Major Zsuzsanna hírmenedzser

Négy évvel ezelőtt Zoli és Eszter úgy döntöttek, hogy Makóról Balatonlellére költöznek, vagyis ott vesznek apartmant, ahova azután szívesen várják a vendégeket Makóról, és szerte az országból. Építgették, újítgatták, bővítgették, és ma már 3 apartmannal fogadják a vendégeket. Ők a találkozási pont, ha a környéken nyaralnak az ismerős makóiak.img_1481.JPG

Tovább

Kiss Krisztina könyve a legjobb választás, ha vállalkozni szeretnél #értékesötletek

20200419_190847_1.jpg

A Vállalkozói 1*1 abban segít, hogy a legjobb döntést hozhasd meg, amikor vállalkozó leszel. Amikor azzal szembesülsz, hogy te leszel a mindenes, iránymutatás kellene, mert az álmaid, a céljaid és a tehetséged megvan, de mondjuk, nem tudod, hogyan adózz. Vágj bele, olvasd el, és lépd meg, amire régóta vágytál: függetlenség, egy átlátható rendszerben. Építsd fel az álmaid ezzel a könyvvel.

 

Tovább

#nemonddleaszállásod- krízisben a hazai turizmus

A kibontakozó gazdasági válság a leghamarabb a turisztikai szektort érte el. Fürdők, szálláshelyek, éttermek tulajdonosai és dolgozói kerülnek nagyon nehéz helyzetbe. Kelemen Attilával, az Akomo szálláspiaci direkt értékesítést támogató szolgáltatás társtulajdonosával megpróbálunk segíteni, körbejártuk a témát. 

89712813_246806233149543_3091479805682515968_n.jpg

Tovább

Rászorulóknak adja a karácsonyi ajándékra szánt pénzt egy a makói család

Hét évvel ezelőtt pénzt találtak, aminek hiába keresték mindenhol a gazdáját, nem lett meg, ezért jótékony célra fordította az összeget a makói Czene család. Azóta minden évben egymásnak adott ajándék helyett másokon segítenek. img_1696.JPG

Tovább

Egyetlen darab készül évente ebből a makói horgolt tojásból #értékesötletek

Jobban kell rá vigyázni, amikor készül mint a hímes tojásra, időigényes és aprólékos munka, mégis megéri. A makói Kis Istvánné Plecha Ibolya kézműves minden évben készít pár horgolt tojást, húsvétra. De olyan is van, amiből évente csak egyetlen darab készül. Miért? Olvasd el!

57987819_795759794126886_6031724896520765440_n.jpg

Tovább

Mitől ragyognak a kismamák a fotókon? #értékesötletek

Hatméteres uszályok, különleges csipkék, exkluzív ruhaanyagok is rendelkezésre állnak a Lily Gardrobe-ban ahhoz, hogy a leggyönyörűbb valójukban mutassák meg a kismamákat. Füle- Benák Tünde cégvezető, a Lily Gardrobe tulajdonosa biztosítja a kismamáknak és a nem kismamáknak egyaránt a gyönyörű ruhákat.

pesti_betti-_web-4.jpg

Tovább

Modellkedik, okos, mosolygós, és pánikbeteg! Kincses Tina hozzád is szól most! #értékesötletek

Minden interjú elér hozzám, megérint. Mert a szavak mögött emberek vannak, sorsok, történetek, érzések, életek. Ezeket próbálom nektek megmutatni. Kincses Tináról már írtam nektek. Ő az aki, modellkedik, aki okos, aki céltudatos...és pánikbeteg. Beszélnünk kell róla, mert szeretném, ha megértenétek őt, és magatok is vele együtt. angyalkas_1.pngFotó: Tari Róbert

Tovább

Balesetből felépülve, világbajnoki horgász megmérettetésre készül Jéger Szabolcs! #értékesötletek

A mozgás- és látássérült horgászok számára is létezik kategória, melyben a magyar válogatott pár éve Rómában világbajnok lett. Ebben a kategóriában versenyez civilben Jéger Szabolcs, akit manapság legtöbben a Fishing and Hunting televíziós csatorna egyik arcaként ismernek.

headline.jpg

Tovább

A legendás Akropolisz diszkó felejthetetlen maradt! #értékesötletek

Volt, aki itt ismerte meg élete párját, más minden hétvégén kötelezően ott találkozott a barátokkal. A Szepi- burgerekre, az Akro Himnuszra, a lemezlovasokra is szívesen emlékeznek vissza az egyik facebook csoportban feltett kérdésre válaszolók. DJ. Kajti munkásságának egyik legmeghatározóbb élménye volt.

concert-336695_960_720.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása