A Bohócdoktoroknak gyűjt a makói Horváth-Varga Sándor! Te is segíthetsz! #értékesötletek
2021. december 09. írta: MajorZsuzsanna

A Bohócdoktoroknak gyűjt a makói Horváth-Varga Sándor! Te is segíthetsz! #értékesötletek

img_9999_30874077461_o_1.jpg

Emlékszel még Lala Bohócra, aki sok vidámságot hozott régen az életünkbe a tévé képernyőkön? Már sok éve beteg gyermekeknek segít átvészelni mosolyogva a legnehezebb időszakot, a kórházi napokat. Ha voltál már kórházban te vagy a gyermeked, pontosan tudod, mennyire nehéz ez, milyen sokat jelent egy-két jó szó. Most makói segítséggel támogathatod a munkáját. Mutassuk meg együtt, újra, hogy a makóiaknak vajból van a szíve. 

"Ha jót akarsz tenni az életben, tedd meg! Sikerülni fog!"- ezt  Balogh László, azaz Dr. Lala, bohócdoktor nyilatkozta nekem az Értékes Ötletek Blogon néhány éve. Akkor mondta azt is, hogy "a jó dolgokhoz mindig jönnek a segítő kezek – ha elakadnál – a váratlan jó helyzetek – ha megbillennél - ! Tedd a jót bárhol, ahol tudod és neked is jó lesz! Ne légy türelmetlen lehet, hogy nem ma és nem holnap lesz az, amit elterveztél, de soha ne add fel! Akkor fog érkezni, amikor már lehet, hogy nem várod! És hopp ott van! Soha ne add fel – na ezt üzenem! ....de én csak egy bohóc vagyok! – bocsika! :)

A teljes interjút itt olvashatod! 

Most a makói költő, Horváth-Varga Sándor segítségével te is tehetsz valamit azért, hogy minél több beteg gyermeknek segíthess. Ő ugyanis 10 darab pirográf technikával készült képét ajánlja fel darabonként 17.000 forintért. Azért ennyi,mert rendesen volt munkája vele, és ez 1000 forintos órabérben számolva jön ki. A pénzből ő egy fillért sem akar látni, hanem azt kéri azonnal a Bóhocdoktoroknak utaljon mindenki, aki szeretné így támogatni őket. Ezután csak mutasd meg Sanyinak az utalást igazoló képet, majd cserébe választhatsz egyet te az ő képeiből. 

Deal? Szerintem igen. Rögtön az első képre be is nevezek. Ha van rá lehetőséged, kérlek vegyél te is egy képet. 
Ha pedig makói vállalkozó vagy, és egy jó célt támogatnál, többet is vehetsz! Akár a maradék 9-et! :) 

Sanyival itt tudod felvenni a kapcsolatot, ha megvan az utalás: https://www.facebook.com/sandor.horvathvarga.1

 A Bohócdoktorokat itt tudod támogatni:

K&H 10403136-31306553-00000000
adószám:182338657-1-43

 

Bővebb infó: itt: https://bohocdokik.hu/tamogatas/

 

Major Zsuzsanna

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr1516776662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása