Mitől ragyognak a kismamák a fotókon? #értékesötletek
2019. április 19. írta: MajorZsuzsanna

Mitől ragyognak a kismamák a fotókon? #értékesötletek

Hatméteres uszályok, különleges csipkék, exkluzív ruhaanyagok is rendelkezésre állnak a Lily Gardrobe-ban ahhoz, hogy a leggyönyörűbb valójukban mutassák meg a kismamákat. Füle- Benák Tünde cégvezető, a Lily Gardrobe tulajdonosa biztosítja a kismamáknak és a nem kismamáknak egyaránt a gyönyörű ruhákat.

pesti_betti-_web-4.jpg

 

PR cikk

Mi az, amit a legjobban szeretsz a munkádban?

Akkor vagyok boldog, amikor látom, hogy a kismama sugárzik a képeken, hogy jól érzi magát a bőrében. A ruhák, amiket felvesznek, önmagukban nem adják át ezt a varázst. Minden nő önmagában egy külön világ, egy csodálatos teremtés, saját személyiséggel, ezt szeretem a felszínre hozni, kiemelni a munkámmal.

tundi_kismama-_web-16.jpg

Mikor, és miért kezdtél el kismama ruhatervezéssel, és kismamafotózással foglalkozni?

Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, a zsigereimben azt éreztem, hogy valami mást kell csinálnom, mint addig. Eredetileg tanító szakon végeztem, majd közgazdaságtant tanultam. Szerettem tanítani, imádom a gyerekeket, ugyanakkor mindig is érdekeltek az új dolgok. A közgazdaságtannal sikerült megalapozni azt a tudást, amit később a saját vállalkozásomban, és már előtte is egy neves ruhaüzletben is alkalmazni tudtam.

Lilit, a kislányomat vártuk a férjemmel, amikor karácsonyra kaptunk ajándékba az egyik barátnőmtől egy stúdiófotózást. Izgatottan vártam, ugyanakkor tanácstalan voltam, hogy milyen ruhát vegyek majd fel. Tudtam, hogy a képek, amik majd készülnek, egy olyan emléket örökítenek meg, ami különleges és maradandó lesz sok év múlva is a családi fotóalbumban.

tundi_kismama-_web-13.jpg

Rengeteg lehetőség volt arra, hogy ruhákat vásároljak, de mivel egyszeri alkalomról volt szó, bérlésre kerestem. Meglepve tapasztaltam, hogy nem volt olyan hely, ahonnan tudtam volna erre a célra ruhát bérelni.

Ezért 7 ruhát terveztem meg magamnak, és varrattattam meg. Otthon rajzoltam meg a vonalaikat, előtte még sosem csináltam ilyet. Olyan jól sikerültek, hogy úgy gondoltam, miért ne osztanám meg ezt másokkal, és segítenék nekik is abban, hogy gyönyörűek lehessenek egy ilyen fotózáson.

pesti_betti-_web-17.jpg

A Lily Gardrobe műtermében te magad fotózol?

Lili születése után át kellett gondolnom, hogy pontosan mit szeretnék. Ekkor már tudtam, hogy mi az az út, amit járni szeretnék, de megtervezni, elképzelni sokkal egyszerűbb volt, mint később maga a megvalósítás. Anyaként is egy teljesen új szerepbe csöppentem, az életem különböző területei más hangsúlyt kaptak. A fotózást alkotásnak érzem, olyankor meg tudok mutatni valami fontosat egy másik emberből.

pesti_betti-_web-7.jpg

Mindig is szerettem emberekkel foglalkozni, és amikor eljön valaki egy fotózásra, akkor vele érkezik egy történet is. Az áldott állapot sok szorongást hoz a nők önbizalmában, a teljesen természetes módon felszaladt plusz kilók, a megváltozott testkép, a sok kérdést és bizonytalanságot hoz. Ezeket is fel kell oldanunk, hiszen, amikor valaki a lencsébe néz, akkor lesz igazi a kép, élő és sugárzó, ha megismerhetjük vele a valódi önmagát.

tundi_kismama-_web-9.jpg

Hogyan találtad meg az egyensúlyt az anyaság és az új feladatok, a vállalkozás között?

A férjem mindenben támogatott a kezdetektől, nélküle biztosan nem sikerült volna megvalósítani mindezt. Glamour, családi, szülinapi, újszülött és kismamafotózást vállalok, mind a két vonalnak megvan a maga szépsége, amit nagyon szeretek. Az elmúlt közel 3 évben megtanultam, hogy egyensúlyt teremteni csak úgy tudok, ha közben elengedek bizonyos dolgokat, hogy ne egyedül akarjak mindent csinálni. Ezért profi szakemberekkel vettem körbe magam. Amikor ideérkezik egy kismama, sminket, frizurát kap a ruha mellé. Együtt választjuk ki, és állítjuk össze azt, amit a képeken szeretne viszont látni.

Babaruhák, kisszoknyák, tüllök is vannak a ruhatárban, így a közös baba- mamafotózás sem jelent gondot. Rugalmasan alakítottam ki mindent. Volt már rá példa, hogy valaki saját fotóst szeretett volna, mert megszokta, ismeri, szereti és nem akart megválni tőle, ezért Lily Gardrobe fotóstúdiója más fotósoknak is nyitva áll, bérelhető.

pesti_betti-_web-25.jpg

Milyen terveid vannak? Hogyan szeretnél fejleszteni, bővülni?

Érdekesség, hogy hamarabb volt lehetőség arra, hogy országosan ruhát kölcsönözzenek tőlem, mint hogy megnyílt volna a saját műtermem, kölcsönzőm Szegeden. Ezért is szeretném majd tovább bővíteni az országos piacot. Jelenleg több mint 120 ruhát lehet kölcsönözni, ennél többet nem szeretnék, mert sokszor már a bőség zavara okoz gondot.

nori_kismama-_web-5.jpg

Látom, milyen sok fejlődési lehetőség van ebben a munkában, ezért folyamatosan képzem magam, és a lehetős legtöbbet adom bele szakmailag. Új ágazatot szeretnék indítani, és emellett az országos fejlődés, az, hogy minél több városban ismerjenek, dolgozzanak velünk mindenképpen szerepel a céljaim között.  Szeretném fejleszteni a vizuális látásmódom, és mélyebben megismerni a fotózás gyökereit. Ezért az egyik célom, hogy megtanuljam az analóg fotózást, hogy még szebb és különlegesebb élményt biztosíthassak mindenki örömére.


Kapcsolat:

http://www.lilygardrobe.hu/

Fotózásokkal, bérlésekkel kapcsolatosan:
Füle-Benák Tünde
Cégvezető
info@lilygardrobe.hu

Ruhabérlésekkel, stúdióbérléssel, szállítással kapcsolatosan:
Gál Csilla
Ügyintéző
info@lilygardrobe.hu

facebook: https://www.facebook.com/lilygardrobe2016/

 Nézd meg a további képeket is itt, a galériában: 

 Major Zsuzsanna, hírmenedzser

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr6114774632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása