Magyar Hollywood? Szeptemberben világsztárok érkeznek Pécsre! #értékesötletek
2018. augusztus 19. írta: MajorZsuzsanna

Magyar Hollywood? Szeptemberben világsztárok érkeznek Pécsre! #értékesötletek

Pazar filmfesztivál lesz Magyarországon. Szeptember első hetében Pécsre érkezik a bahraini főherceg, itt lesz a Mad Max 2 főgonosza, Vernon Wells és több hazai filmes szakember jön a városba. c711b7731959dd842801c9eb561eeb6d.jpg

Fotó: pinteres/bonnieshrader1

Hú, de lennék most pécsi! Leszek is egy hétre, mert ez a fesztivál olyan, amiből nem akarok kimaradni. A Seven Hills International Film Festivál, röviden #SHIFF egész hetes programsorozatában olyan élményeket fogok szerezni, amilyeneket nagy valószínűséggel egyszer él meg az ember egész életében. 

Mondjuk, hogy találkozhat a bahraini főherceggel, aki a Spirit of Bahrain Gálaestre érkezik. Egyébként ott lesz Rudolf Péter és felesége is, vendégként. A szeptember 3-i nyitó gálaesten pedig igazi vörös szőnyeges bevonulás lesz.37960083_507850219657973_314699134315528192_o_1.jpg Ezen kívül nagyon várom már, hogy élőben láthassam, hogyan alkot Robert Vargas. Malmöben 30 ezer ember előtt, például így csinálta:

A fesztivál új promójából nekem az látszik, hogy elég erős mezőny alakult ki a több mint 3000 -es nevező bázisból, az előválogatás után. 

A SHIFF sajtótájékoztatóján is ott voltam. Ott sikerült találkoznom Waheed Alkhan világhírű zeneszerzővel, aki abszolút nyitott és közvetlen volt. Még a kamerastabilizátoromat is kézbe vette, szerintem hamarosan vesz is egyet magának. 

A sztárok facebookos üzenetekben invitálják a résztvevőket a fesztiválra. Nem akarom teledobálni videóval a cikket. Nézz át a face oldalra! 

Jegyek még kaphatóak a koncertekre! Azonban gyorsan bepirisodtak a zöld szabadhelyek, szóval, ha pécsi vagy környékbeli vagy, de ha messzebbről is érkezel: ideje most foglalnod!

https://www.jegymester.hu/hun/Event/38014160/SHIFF-2018---Spirit-of-Bahrain

A blogon szeptemberben PÉCS a hónap városa, ezzel kapcsolatban már most is vannak fenn pécsi anyagok. Ezeket itt olvashatod el!

Még több info a fesztiválról: https://www.shiff.hu/ 

Major Zsuzsanna, hírmenedzser

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr7414189761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása