Tudásmegosztó, projektalapú hírközlés indul #értékesötletek
2018. április 10. írta: MajorZsuzsanna

Tudásmegosztó, projektalapú hírközlés indul #értékesötletek

Egyévesek lettünk. Együtt, közösségben.birthday-2491381_960_720.jpg

 


2017 április elsején indult a blog, amihez később honlap, facebook oldal, youtube csatorna is készült. Értékes Ötletek csoportunkban egymást segítik az ötletgazdák, most, első szülinapunk alkalmából a legnagyobb ajándékokat kapjátok, amit adhatok: IDŐT, BIZALMAT ÉS TUDÁST. Ez konkrét formában is megjelenik az elkövetkezendő napokban, és persze minden nap amíg a blog él és működik.  

Hamarosan élessé válnak a projektlehetőségek a BLOG oldalon, amikbe bekapcsolódhatsz TE IS, bármikor. 

Kialakítok egy olyan rendszert, amiben mindenki azt kapja, és pontosan annyiért amire szüksége van. A csatlakozók ugyanis maguk választják ki, milyen szolgáltatást és tartalmat szeretnének, és azt is, hogy mennyi hírt szeretnének adni magukról ÚJSÁGÍRÓI, szakmai segítséggel a tanultak alapján az ÉRTÉKES ÖTLETEK MÉDIAPLATFORMON. 

Köszönöm a MILLIÓS BLOG PROJEKT 10 támogatójának, hogy segítik a blog működését, nélkülük biztosan nem sikerült volna tartalmakat készíteni, menni, dolgozni, rendszeresen hírt közölni a blogon. Májusban véget ér majd ez a projekt, de az új struktúrában mindenki megtalálhatja majd a helyét. 

Köszönöm nektek, hogy összesen eddig közel 163.000 kattintásunk volt a cikkekre. Köszönöm, hogy van olyan cikk, amit több mint 1200-an osztottatok meg facebookon. Köszönöm, hogy gratuláltok egymásnak a megosztások alatt, és osztjátok egymás cikkeit, hogy minél több emberhez eljuthasson. 

Tudom, hogy ez nem milliós olvasószám. De lehet az. Segíts nagyra nőni. Az alapokat megteremtettük hozzá.

Hatalmas siker, hogy több értékes ötletgazda és interjúalany ma már országos médiafigyelmet kap, rendszeresen jelenik meg országos tévékben, rádiókban, megyei és helyi lapokban, online felületeken. 

Voltak olyan témák, amiket nálunk olvashatott a nagyvilág  legelőször, és vírusszerűen vitte tovább a média. Igazolást nyert, hogy a cikkek szakmaiak, az anyagok és témák bármikor megállják a helyüket bármelyik médiafelület hírei között. 

Köszönöm, hogy veletek együtt megmutathattam az ÚJSÁGÍRÓI SZAKMÁRA szükség van a temérdek marketinges, PRos, szövegíró között. Mert ez mégiscsak a hírek készítésének legmesteribb szakmája. Mert erre van a legnagyobb szüksége minden vállalkozónak, és annak aki csak az akar lenni.

Kérlek, ha olvasod ezt a cikket, ünnepelj velem. Csendben. Mi leszünk a világ leghalkabb szülinapozói, mégis, amikor a végére érünk az ünneplésnek mi leszünk azokra, akikre a legjobban figyelnek majd. Sokan és értékesen, közösségben.

 

Boldog születésnapot!

Köszönettel:

Major Zsuzsanna, kreatív újságíró, hírmenedzser

Likeold facebook oldalunkat! 

Ez a cikk, az értékes Ötletek Blog Milliós Blog Projektjének részeként, az alábbi szponzorok támogatásával készülhetett el. Bővebben a támogatókról és a projektről a képre kattintva olvashatsz! Köszönet, hogy segítettek értékes hírt adni erről az értékes ötletről, így minél többen hallhatnak róla.

 800.jpg


A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr7513821272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása