Három generáció, tradicionális receptekkel  #értékesötletek
2017. június 07. írta: MajorZsuzsanna

Három generáció, tradicionális receptekkel #értékesötletek

Papp Dániel cukrász nagyszülei nyitották meg az üzletet, ahol mára három generáció tanulta ki a mesterséget. Az Eszterházy-torta saját családi recept alapján készül a mai napig. Nyitottak egy új fagyizót, és mindig kitalálnak valami kreatív dolgot, ami vonzza a hűséges vásárlókat. 

18983131_2020795717934718_128715060_n.jpg

PR CIKK/REKLÁM/HIRDETÉS

Mi volt a legértékesebb ötletetek, és hogyan építettétek fel?

Papp Dániel, cukrász, Papp Fagyizó: A cukrász mesterség a családunkban már a harmadik generációban öröklődik tovább. Nagyapámék nyitották az első családi üzletet a Kálvin utcában. Ezután szinte magától értetődő volt, hogy édesapám is ezt a mesterséget választja. Sokat volt az üzletben, tanult a nagyszüleimtől, ahogyan én is. Amikor elvégeztem a cukrász szakot, a süteményeket közösen készítettük el.

19022383_1556835750994888_362810290_o.jpg

Nagyapám 91 éves, ő már nem nagyon jár be az üzletbe, édesapámmal viszont még a mai napig is sok dolgot megbeszélünk.  Az Eszterházy- tortánkat tradícionális, családi recept alapján készítjük, ezt például egymástól tanultuk meg, és biztos vagyok benne, hogy ugyanilyet nem kapnak máshol. 

18985501_2020802194600737_810824906_n.jpg

Milyen nagy álmotok van?

A nagy álmunk, hogy a város főterén, az emberek közvetlen közelében lehessünk, most teljesült. Megnyitottuk a Papp Fagyizót.  Szezonális jelleggel leszünk itt nyáron. 16 féle fagyit lehet kapni, arra is ügyeltünk, hogy tej- és gluténérzékenyek is tudjanak választani, a gyümölcsös fagyijaink olyanok, amikből mindenki ehet. Folyamatosan a minőségre, és a változatosságra törekszünk. Azt szeretném, ha az emberek úgy éreznék: Igen, ide jó visszajönni, mert itt nagyon finomat ettem!

18982985_2020796791267944_1256292981_n.jpg

Jól megférhet egy városban több fagyizó, vagy cukrászda is, hiszen ha mindegyik egyedi valamiben, akkor az emberek ki tudják választani azt, hogy melyik nekik a legszimpatikusabb, vagy éppen mindenhol kóstolhatnak valami mást.

A legjobban a kreatív munkát szeretem, hogy alkothatok. Minden nap ki kell találni valamilyen új ízt. Próbálok újdonságokat hozni, mindig vannak új ízek, színek a pultokban. Most az év fagyiját, a mascarponés túrókrém sós karamellt szeretném elkészíteni, nagy álmom, hogy jövőre én is induljak a versenyen.

18987612_1556835697661560_1648812642_o.jpg

Mit javasolsz azoknak, akik most indulnak el az útjukon?

Mérjék fel azt, hogy mire van igény a piacon, és azután vágjanak bele. Érdemes átgondolni minden üzleti lépést. Az egyediség meghatározó versenytényező lehet. Fontos még a kreativitás, és a folyamatos megújulás. Papp Dániel, cukrász, Papp Fagyizó

Major Zsuzsanna, hirmenedzser

Likeold facebook oldalunkat! 

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr5212574511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása