Segítség, hogy jól használd a pénzed! #értékesötletek

Mari Attila vagyontanácsadó. Abban segít az embereknek, hogy okosan gazdálkodjanak a pénzükkel. Azt mondta, sok sikeres emberel dolgozott már együtt, de a legjobb érzés az, amikor egy szűkös anyagi körülmények között élő családnak segít havi szinten tízezreket spórolni. 18387137_1989009387780018_712153126_n.jpg

PR CIKK/REKLÁM/HIRDETÉS

Mi volt a legértékesebb ötleted?             

Mari Attila, vagyontanácsadó: A pénzügyi tanácsadással három éve foglalkozom. Már előtte is ismertem a nemzetközileg ismert céget, amihez tartozom, de igazából 2014-ben vágtam bele. Előtte párhuzamosan futott több vállalkozásom, volt benne tapasztalatom, hogyan kell a pénzzel bánni. Arra gondoltam, hogy kipróbálom magam a vagyontanácsadói területen, és azóta csak ezt csinálom, főállásban. Magam osztom az időmet és a tárgyalásokat, a családommal is tudok lenni. E mellett sokan ismernek, mint a helyi kézilabda club felnőtt női szakosztályának vezetőjét, ahogyan tudom, támogatom is a csapatot.

Tehát, ez volt az első olyan vállalkozásom, amibe nem kellett azonnal pénzt invesztálni, pénzügyi vizsgát tettem, képzésekre jártam. Először én is szkeptikus voltam, mint mindenki, de rájöttem, hogy nagy potenciál van ebben a munkában. Van egy Kostolany André idézet, amit szívesen használok:

“Jobb a pénzről egy órát beszélgetni, mint egy hónapot dolgozni érte."

18387040_1989009404446683_1107701669_n.jpg

Hogyan építetted fel?

Sok tanulással, kitartással. Arra kínálok megoldást az embereknek, hogy hó végén minél több pénz maradjon a zsebükben. Megvizsgáljuk milyen hiteleik, kiadásaik, befektetéseik vannak, milyen banki termékeket használnak, van-e hitelük vagy befektetésük. Milyen biztosításuk van, megtakarításokat hol, és hogyan tudnak elérni. Ezt díjmentesen átnézzük, ezután megvizsgáljuk mennyire piacképesek, egyszerűbben fogalmazva, mennyire okosak ezek a döntéseik, és megnézzük milyen lehetőségeik vannak arra, hogy spórolhassanak. Nagy segítség ez annak, akinek hitelei vannak, és nem tud szabadulni tőlük, vagy nem jól osztja be a pénzét, esetleg nem is tudja, hogyan bánjon okosan a pénzével.

18386403_1989009417780015_1638894875_n.jpg

Az, aki a számláján pluszban zárja a hónapot, vagy félre tud tenni, az a mindennapjait is sokkal pozitívabban szemléli, magabiztosabb lesz a párkapcsolatában, nyitottabb lesz az emberek felé, sokkal minőségibb életet tud élni, mint az, aki folyton azon szorong, mit, hogyan fizessen ki.

Én magam is igyekszem pozitív szemléletű emberekkel körbevenni magam. Nem jól viselem a negatív embereket, azokat, akik panaszkodnak, de nem lépnek azért, hogy jobb legyen nekik. Pedig a lehetőség mindenkinek adott. Az én csapatomban, ahova folyamatosan várok embereket, csak pozitív személyiségek vannak, csakis velük dolgozom! Aki szeretne ehhez a csapathoz tartozni, az keressen!

18387271_1989009354446688_698868676_n.jpg

Miért éppen hozzád forduljunk?

Én akkor érzem magam sikeresnek, amikor felhív egy cégvezető, és azt mondja, hogy egy másik cég ajánlott engem nekik. Vagy egy másik példa: most is beleborzongok, amikor arról beszélek, hogy milyen érzés átélni, amikor egy nagyon szűkös anyagi helyzetben lévő család kiadásait átnéztem, és végül több tízezer forintot spóroltunk együtt. Nekik minden forintra szükségük van.
18386605_1989009367780020_1495115629_n.jpg

Milyen terveid vannak?

Mint vagyontanácsadó most megtaláltam a helyem és a céljaim. Ez egy jó eszköz a megvalósításukhoz. A kislányom 9 hónapos, épül az új otthonunk. Magánéleti vonalon minél több minőségi időt szeretnék tölteni a családommal, miközben azt csinálom, amit szeretek. Európai képzésekre járok, több nyelven beszélek, hosszútávon az a célom, hogy nemzetközi csapatom legyen.

Mit tanácsolsz azoknak, akik most indulnak el az útjukon?

Erős motiváció kell, ez lehet egy kitörési vágy is! Nagy az igény a szakmaiságra, fontos az állandó képzés, tanulás, nemzetközi szinten is. A vagyontanácsadás az elkövetkezendő időszak sikerszakmája lesz, azok fogják megállni a helyüket, akik folyamatosan képzik magukat, és az ügyfél mellett maradnak. Mari Attila, vagyontanácsadó

Mari Attila Mihály, vagyontanácsadó

e-mail: attila.m.mari@gmail.com 

telefon: 06/30-502-02-30

Major Zsuzsanna

Ha tetszett a cikk, likeold facebook oldalunkat és oszd meg!

Likeold facebook oldalunkat! 

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr9712493083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

GiftHunter

 Vadássz ajándékokra mobillal, vagy csatlakozz vállalkozóként! Itt töltheted le:

Ha időjárás, akkor:

27_hu.png