Együtt megdupláztuk az olvasottságot #értékesötletek
2017. április 16. írta: MajorZsuzsanna

Együtt megdupláztuk az olvasottságot #értékesötletek

Zene, vers, kitartás és siker- itt a második hét összefoglalója. Dupláztunk.

 freindinnen-2089398_1280.jpg

Nem állunk meg, a blog történetének második hete is legalább olyan izgalmas volt, mint az első. A kezdeti start olvasószám tovább nőt, csaknem a duplájára. A hetet az ötödik generációs szíjgyártó mesterséget folytató Lenhardt- családdal kezdtük.  Egy nagyon értékes indítást adtak a második hétnek. A Költészet Napja kapcsán Turi Tímea szerkesztő, író, költő is nyilatkozott nekünk. Azonnal kikerült Indexre. Szegedi anyagunk is lett, ezzel felkerült az Értékes Ötletek térképre Szeged, Roli barber üzletéről mesélt nekünk.


Új rekordot döntöttünk. A legolvasottabb anyagunk a Nacsa Gabriella, modellről szóló interjúnk lett, közel 5000-en kattintottak rá. Hoztunk egy ízig vérig, eredeti kisvállalkozást is, Venczel Brigitta mesélt arról, ők hogyan építették fel a cégüket. A legmeghatóbb anyagunk,  Gabriel B interjúja lett, aki őszinte vallomásával sokunk szívét dobogtatta meg.

Összességében facebookon több mint 350 fős közösségünk van. A blogon 19.166 olvasottságánál járunk, ez  a múltheti duplája. Az Index hivatkozott ránk a legtöbbet, azután pedig facebookról jöttetek javarészt. Jól látszik, hogy mobilról olvastok bennünket a legtöbben.

Pozitív visszajelzésként elmondhatjuk, hogy az indulásunk második hetében sikerült nagyobb cégekkel is tárgyalnunk, hamarosan hozzuk az ezzel kapcsolatos híreket! De ennél sokkal fontosabb, hogy rengeteg pozitív visszajelzést kapunk tőletek. Persze befutott egy negatív jelzés is, majdhogynem "fenyegetés", egyik olvasónktól, miszerint miért nem híroldalként működünk. Elmagyaráztuk, hogy nem híroldal vagyunk, ebben is különbözünk. Akkor sem, ha a megjelent anyagok értékes interjúk. Az oldal jellegét tekintve egy online portfólió része, és az értékes ötleteket hivatott bemutatni.

Köszönjük, hogy minden nap velünk vagytok! Rengeteg inspirációt kapunk tőletek, és az interjúalanyoktól. Továbbra is azon leszünk, hogy ezt folytassuk.


Major Zsuzsanna, majormedia.hu

fotó:pixabay

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr6812429659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása