Vállalkozásfejlesztés őszintén #értékesötletek

Sikerekről, szenvedélyről, fejlődésről és hétköznapi feladatokról beszélgettünk Kormány Gábor vállalkozásfejlesztési szakértővel, a Kormány Könyvelőiroda tulajdonosával. Üzleti értékeket bemutató cikksorozatunk következő része a vele készített interjú.

17499017_1792736540743882_2272391005980507830_n_1.jpg

fotó: Papp Zoltán

MI VOLT EDDIG A LEGÉRTÉKESEBB ÖTLETED? 

Kormány Gábor, vállalkozásfejlesztési szakértő: Minden ötlet értékes, ám a megvalósultaknak örülök a legjobban.  A vállalkozónak a kigondolt, de megvalósítatlan álomnál, a kimondatlan szónál értékesebbek a saját tapasztalásai. Ezekhez egyformán hozzátartoznak a sikerek és a bukások is. Mi vállalkozók a saját tapasztalatainkból tudunk leginkább tanulni. A felelősség nálunk nem a főnökeink felé irányul, hanem az ügyfeleink és a saját alkalmazottaink vagy üzlettársaink felé és a munkaidő fogalma is másodlagos – a hatékony időgazdálkodás számít. Ezt nem lehet sulikban tanulni és a közoktatásban sem oktatnak – sajnos – pénzügyi intelligenciát és gazdálkodást az alaptanterv részeként. 

A kétezres években ingatlanközvetítőként- és forgalmazóként a saját cégemben dolgoztam, majd ez kiegészült egy nagy nemzetközi tanácsadó cég régiós vezetésével, utána jött egy saját brókercég. A világválság természetesen változásokat hozott, az értékek átértékelését – és ez így volt helyesen, az egyetlen állandó dolog az életben a változás, így van ez az üzleti életben is.

Értékes az életemben a könyvelőirodám vezetése, az ügyfeleink öröme, amikor olyan elszámolható költségekről is kiderül, hogy adóalapot csökkenthetnek, amikről még álmodni sem mertek korábban.

Biztos sokan látták „A könyvelő” című filmet. Amikor a kedves főhős éppen nem a világot váltja meg és halálra lövöldözi a rosszfiúkat, nos, van egy jelenet, amiben emberünk éppen a fedőszakmáját gyakorolja és adótanácsadást tart egy meglehetősen összezuhant farmer házaspárnak, akik csökkenteni szeretnék az állami adójukat, főhősünk pedig belekezd a megoldásba és sorolja. A mozi fölhördül, majd kacag. Én meg paff voltam és hülyének éreztem magam, mert mi a kollégáimmal minden nap ezt csináljuk...

giphy.gif

HOGYAN ÉPÍTETTED FEL EZT?

 Kormány Gábor: Soha nem a pénz motivált.Fontos, hogy jól érezzem magam a munkám közben. Nekem isteni szerencsém van, hogy emberi értékekben gazdag és szakmai tudásban bővelkedő csapatunk van és mindenki azt csinálja, amihez a legjobban ért,  a legjobban szeret.  Specialisták szakmai együttműködése: a könyvelőtől a pénzügyi szakközgazdászon át a business coachig.

Valamikor az egyik mentorom azt mondta, hogy egyedül a produktum számít. Egy ideig úgy éltem és mára cáfolom, de akkor hozzátartozott a saját fejlődésemhez. Ugyanis rájöttem, hogy az igazi produktum a személyek boldogsága és a jól elvégzett munka megelégedettsége. Egymás mellett.

Rólunk, számviteli és vállalkozás-fejlesztési szakemberekről mindenki azt gondolja, hogy totál befásult a munkánk és kockák vagyunk. Pedig valójában együtt élünk ügyfeleink fejlődésével, a szervezeti dinamikájukkal és nagyon sok örömben is van részünk a munkánk során. Ahány cég vagy egyéni vállalkozás, annyi történet, célkitűzés és kihívás.

Nekünk a cégvezetők is a hétköznapok hősei, akik felelősséget vállalnak a vállalkozásaikon keresztül a dolgozóikért és a szakszerű munkájukért. Kormány Gábor, vállalkozásfejlesztési szakértő

MI A LEGNAGYOBB ÁLMOD, TERVED ÉS MIT TESZEL ÉRTE?

Kormány Gábor: Egy formabontó üzleti együttműködés vállalkozók között, ami egyben a fogyasztói társadalom legőszintébb kritikája is lesz. Most még többet nem árulhatok el, de sokat dolgozok ezen a mindennapokban a munkám mellett is!

 

1390503_752136458146770_305370467_n.jpg

MIT TANÁCSOLNÁL MÁSOKNAK?

 Kormány Gábor: 

Higgyenek magukban, az életükben, éljék meg a vállalkozói vágyaikat és cselekedjenek. Most. A kreativitás a létező legnagyobb lázadás. Lázadjanak! Kormány Gábor, vállalkozásfejlesztési szakértő

Én is folyamatosan lázadok a megszokott formák és sablonok ellen. Most például a vezetői tanácsadást helyezzük egy saját magunk által készített coaching rendszerbe, hihetetlenül izgalmas és szexi vezetői tréninget készítünk elő, ami reményeink szerint ütős, egyszerű és őszinte megoldásokat hoz majd az ügyfeleinknek.

Minden új projekt az önmagunkon való őszinte munkálkodás és a fejlődve változás kulcsa is – és a végére, hmm, egy könyvelő üzleti kívánsága mindig szerencsét hoz: bő forgalmat és izgalmas tapasztalásokat kívánok minden olvasótoknak!

 

vezercikk_1.jpg

Kormány Könyvelőiroda, 1025 Budapest, Vérhalom tér 8. 

facebook.com/kormanykonyveloiroda

 

 

 HA TETSZETT A CIKK, LIKEOLD FACEBOOK OLDALUNKAT, ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr2012390773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

GiftHunter

 Vadássz ajándékokra mobillal, vagy csatlakozz vállalkozóként! Itt töltheted le:

Ha időjárás, akkor:

27_hu.png