Hírértékű Szövegerősítő Program indul! #értékesötletek
2021. július 28. írta: MajorZsuzsanna

Hírértékű Szövegerősítő Program indul! #értékesötletek

A Hírértékű Szövegerősítő Programot azért dolgoztam ki, hogy újságíróként megtanítsalak figyelemfelkeltő szöveget írni, és használni. Egyszerre tanulsz, miközben tartalommal töltjük meg a felületeidet. Mikor máskor, ha nem most, a nyáron? Jön az uborkaszezon, amikor a hírek alszanak, úgy kell levadászni őket. Mi folyamatosan hírekkel etetjük az újságírókat, olvasóidat, követőidet.

35882294_2226374000918099_1729457182614749184_n.jpg


Mennyi ideig tart?

2 hónap 2021.augusztus és szeptember.

Mit tartalmaz?

Heti egy leckét kapsz tőlem (e-mailen vagy Facebookon, bárhol :) ) 2 hónapon át, amit megtanulsz, gyakorlatban alkalmazol, tehát írsz, én pedig ellenőrzöm, ezután publikálod!

tanulsz+írsz+ erősödik a vállalkozásod = több pénz

Csatlakoztatlak a  tanulócsoportunkhoz. Ez egy EXTRA, közös tanulófelület. Kizárólag csak azok lesznek tagjai a csoportnak, akik részt vesznek a programban. 

Biztonság: a megírt szövegeidet megbeszéljük, kijavítom, elolvasom, segítek jobbá tenni. Figyelek rád, és nem hagyom, hogy ne írj!

Miért csatlakozzak a programhoz?

Mert a 2 hónap alatt folyamatosan melletted leszek, és segítelek, tanítalak. 

Mennyibe kerül?

Összesen a 2 hónapra, a felsorolt tartalommal, és állandó szakmai segítséggel br. 120.000 forint. Ez azt jelenti, hogy havi 60.000 forint, napi 2.000 forint. :) 

Hogyan csatlakozhattok?

 A csatlakozás előtt beszélnünk kell, hogy biztosan azt adhassam neked, amire szükséged van. Kérlek vedd fel a kapcsolatot velem az info@hirmenedzser.hu címen. 

 Oké, de hogyan térül ez meg nekem?

Ha sikerül rendszeres figyelmet kapnod a honlapodon, webáruházadon, Facebookon, blogodon, mert jók a szövegeid, mert érdekesek, figyelemfelkeltőek, vagy mondjuk éppen valamelyik médium talál rá, akkor vevőket, vásárlókat, ügyfeleket szerezhetsz. Több bevételed lesz, erősebb vállalkozásod. Rendszeres olvasóid. 

Miért ne költsem inkább reklámra ezt a havi 60.000 forintot? 

Költheted, és biztosan költötted is. Bevált, vagy jobb lett volna, ha egy olyan tudást szerzel meg, amire nem kell utána költened? Amivel megspórolod azt a pénzt, amit eddig kidobtál az ablakon.

Ki vagy te, hogy érdemes tőled tanulni?

Több mint 15 éve vagyok újságíró. Hírszerkesztő és sajtóreferens is voltam. Korábban az RTL Klub vidéki tudósítójaként is láthattál már a hírekben. Jelenleg rádiós hírszerkesztő és hírolvasó is vagyok. E mellett több éven át készítettem híreket vidéki, megyei és országos híroldalaknak.

OK, de én nem tudok írni.

De tudsz. Élvezi fogod, mert jó érzés, amikor látod, olvasnak, kommentelnek, rendelnek, keresnek, vásárolnak. 

Inkább kiadom szövegírónak, nincs erre időm és nincs hozzá kedvem. 

OK, erre is van megoldás, keress meg!

Szerintem hülyeség ilyenre költeni.

A konkurenciád, aki jobb nálad, költ ilyesmire. 

 Nem hoz konkrét bevételt, azonnali eladást, akkor minek? 

Figyelmet hoz. Olvasókat hoz. Hogyan akarsz eladni valamit, ha senki sem tudja, hogy eladó, hogy kell neki, vagy, hogy mi is az? De olyat is tudunk, hogy a szöveg konkrét eladást hoz. 

Te kitől tanultad ezt? 

Újságíró vagyok, erről szakmai papírom van, emellett több mint 15 év gyakorlati tudás, amit folyamatosan fejlesztek. El tudod képzelni mi mindent tanul meg az ember ennyi idő alatt? 

Van még kérdésem, hol tehetem fel? 

Keress bátran: info@hirmenedzser.hu. 

 Major Zsuzsanna, hírmenedzser

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr1714062461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása