Újabb 5 valós vállalkozási ötlet vidéken #2 #értékesötletek
2018. június 19. írta: MajorZsuzsanna

Újabb 5 valós vállalkozási ötlet vidéken #2 #értékesötletek

A blogon igazi interjúk vannak, valós, megvalósított vállalkozási ötletekkel. Sokan kerestek vidéki lehetőségeket, ezért most elkészült a második gyűjtés.

arrangement-2264812_960_720.jpg

Összegyűjtöttem újabb 5 vállalkozási ötletet nektek. Az első gyűjtés linkjét a cikk végén találod. Nézzük a másodikat. A cikkeket a címekre kattintva olvashatod el!

A NÉPMŰVÉSZET HÁZÁBAN SZŐNI, FONNI, HÍMEZNI IS LEHET 

Erdei Gáborné, Ági hímző és szövő népi iparművész a saját házából alakított ki egy olyan közösségi teret, ahol ténylegesen meg lehet tanulni olyan mesterségeket, amiket mára egyre kevesebben tudnak. Gyerekek és felnőttek is járnak hozzá. Kitartó munkájának eredménye, hogy tovább öröklődhetnek ezek a lassan feledésbe merülő tevékenységek. 

 

24 ÉVE KÉSZÍTENEK ISTENI HAMBURGEREKET  

Imre Tibor és felesége Imre Tiborné 24 évvel ezelőtt mindenüket kockára tették, hogy üzlethelyiséget tudjanak vásárolni egy kisvárosi piacon. Azóta már két helyen is árulják  bevált összetételű hamburgereiket és szendvicseiket. Szinte már az összes visszajáró vendéget ismerik, van aki már az unokájával megy falatozni hozzájuk.

 

ILDIVEL FELFEDEZHETED AZ EGYKORI NAGY-MAGYARORSZÁG VIDÉKEIT! 

Nagy Ildikó utazásszervező saját útjait csak a Trianon idejében, a Nagy-Magyarországtól elcsatolt településekre szervezi. Csodálatos tájak, hatalmas vendégszeretet, nyugalom és feledhetetlen élmények jellemzik ezeket. Ildi hivatásának tekinti, hogy igazi élményeket és emlékeket adhasson ezzel azoknak, akik felkeresik őt. Olvasd el az ő történetét!

ÍGY MENTETTE MEG AZ ERDŐS-CSALÁD A RÉGIÓ EGYKORI LEGNAGYOBB VIDEÓTÉKÁJÁT!

Erdős Attila szülei még a 90-es években nyitottak boltot Miskolcon, amiben magnókazettákat, újságokat, később DVD-ket árultak. Azután jött a net, és átalakult  a piac. Ekkor támadt a családnak egy remek ötlete!

IMÁDNI FOGOD EZEKET A TÉSZTACSODÁKAT 2018-BAN! 

A tészta unalmas? Bebizonyítjuk, hogy nem. Hallottál már a hétfejű sárkány chili szószról? Tudod mi a titka a fűszeres olasz spagettinek? Kóstoltad már a céklás vagy a medvehagymás metéltet? Vegán, gluténmentes és isteni  magyar finomságok!

 

 Olvasd el az első gyűjtést ezen a linken:

5 VALÓS VÁLLALKOZÁSI ÖTLET VIDÉKEN! #1 

Több mint 200 értékes ötletgazdát mutattunk már be a blogon. Jöjjön 5 szuper megvalósított ötlet! Olyan tervek, amiket vidéki városokban álmodtak meg, és építettek fel sikeresen! 

 

Major Zsuzsanna, újságíró, hírmenedzser

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr2214058102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása