Bemutatjuk az új stábtagot
2017. május 05. írta: MajorZsuzsanna

Bemutatjuk az új stábtagot

A blog kezdetén azt mondtuk, hogy online portfólióként működünk, vagyis nem egyetlen felületen vagyunk jelen, hanem több social media csatornát is használunk arra, hogy erősítsük az Értékes Ötleteket. Megmutatjuk első nagy fejlesztésünket. _544f54f9513df.jpg

Az egyre népszerűbb blogunk  és facebook oldalunk mellett a kezdetekor azt mondtuk, hogy készíteni fogunk videós tartalmakat is, hiszen tudjuk, a kép és szöveg nagyon hatékony, és az interjúsorozatnál bevált forma, de mindenképpen bővítjük a feldolgozási lehetőségeket. Szeretettel mutatjuk be az új stábtagunkat, aki fokozatosan egyenrangú szereplője lesz a portfóliónak: GoPro Hero 4 Black!

Hasonló élményekre számítunk, mint ami ebben a videóban van. Már elkezdtük forgatni az első filmünket, ami hamarosan induló youtube csatornánkon lesz elérhető. Itt már most feliratkozhatsz, hogy ne maradj le semmiről!

 

Ez azt jelenti, hogy most már videós tartalmakat is készíthetünk az interjúkhoz, tehát lehetőséged van ilyen formában is megjelenni nálunk! Ha szeretnél bemutatkozni a blogon keress bennünket az ertekesotletek@gmail.com e-mail címen.

Kövess bennünket facebookon is!

Major Zsuzsanna, majormedia.hu

Likeold facebook oldalunkat! 

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr5512482505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása